RUITER-COACHING

INSTRUCTIE EN MEER

 

Geen behoefte aan coaching maar kan je wel instructie gebruiken?

 

Rijles

Natuurlijk geeft ik ook gewoon rijles, het is een mengeling van de meeste rijstijlen. Want of het nu ‘de rijkunst van de hoge dressuur’, western of ‘centered riding’ is of alles wat er tussen; de beginsellen is van allemaal het zelfde. Het zijn geen standaard lessen, maar pas ze aan de behoeften van jou en je paard en het doel dat jullie hebben. Ik kan je helpen met dressuur, springen, recht richten, gehoorzaamheid, inbuigen, flegmatieke paarden of juist hele snelle en helpen met doorrijden van jongen paarden. Mail of bel me voor meer informatie (zie contact).

 

Gedragstherapie 

Heeft je paard een gedragsprobleem of heeft het vervelend gedrag? Ik kan je helpen. 

 

Ongewenst gedrag kan weer afgeleerd worden. Bedenk daarbij wel dat het ongewenste gedrag vaak door ons in stand wordt gehouden of zelfs is aangeleerd. Het is dus niet alleen het paard dat ik train, ook jij zult inzicht krijgen hoe ongewenst gedrag ontstaat. Het spreekt daarbij vanzelf dat ik een probleem vaak niet in een keer oplos. Ook jij hebt begeleiding en oefening nodig om een gedragsprobleem te doorbreken zodat je het ontstaan van het gedrag begrijpt en weet hoe je het zelf kunt oplossen!

Mail of bel me voor meer informatie (zie contact).

 

Aankoopbegeleiding 

In de loop van de jaren heb ik veel ongelukkige combinaties gezien. Mensen en paarden die samen geen plezier hebben omdat hun karakters of de mogelijkheden van paard of ruiter niet bij het elkaar pasten. En dat is erg jammer want een paard heb je voor je plezier en dat zouden jullie ook samen moeten beleven. Door mijn ervaringen met paarden en mensen kan ik je helpen om een paard te vinden die wel bij je past en kan uitvoeren wat jou doel is met je paard! Dus niet een bepaald ras, een mooie kleur of de goede papieren zullen ons leiden naar jou paard, maar wat jij en het paard kunnen en willen met elkaar! Mail of bel me voor meer informatie (zie contact).